Week van de waarheid voor FC Utrecht: ''Dat wil iedereen meemaken'' KNVB geeft opheldering over coronavirus in Nederland Instanties overleggen vandaag over nieuwe datum FC Utrecht - Ajax FC Utrecht mist Klaiber in uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk Nieuw contract De Keijzer bij FC Utrecht: ''Groot keeperstalent''

Paes: ''Af en toe kijk ik even naar dat lijstje op mijn telefoon''

( 0 reacties)
Paes: ''Af en toe kijk ik even naar dat lijstje op mijn telefoon''

De ster van Maarten Paes is rijzende. En snel ook. De doelman van FC Utrecht verdrong de ervaren David Jensen als eerste keus en staat nu wekelijks onder de lat in de Domstad.

Paes begon het seizoen op de bank, maar daar kwam snel verandering in. "De dag voor de eerste competitiewedstrijd na die uitschakeling werd ik op kantoor bij de trainer geroepen. Daar werd me verteld dat ik zou spelen. Dat gaf me echt een heel fijn gevoel", vertelt hij aan De Gelderlander. "Al waren mijn ouders nog euforischer dan ik toen ze het hoorden."

Inmiddels is de 21-jarige sluitpost alweer zes Eredivisie-wedstrijden verder. "Ik ben op de goede weg", klinkt het vol zelfvertrouwen. "Ik had mezelf vooraf voor 2019 een aantal doelen gesteld, in mijn ontwikkeling en fysiek. Af en toe kijk ik even terug naar dat lijstje op mijn telefoon. Dan heb ik ze allemaal alweer dubbel of driedubbel gehaald. Zo hard gaat het nu", aldus Paes.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!