Week van de waarheid voor FC Utrecht: ''Dat wil iedereen meemaken'' KNVB geeft opheldering over coronavirus in Nederland Instanties overleggen vandaag over nieuwe datum FC Utrecht - Ajax FC Utrecht mist Klaiber in uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk Nieuw contract De Keijzer bij FC Utrecht: ''Groot keeperstalent''

''Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook een beetje voor Ajax ben''

( 0 reacties)
''Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook een beetje voor Ajax ben''

Het is voor de G-voetballers van vv Brederodes een droom die uitkomt: een seizoen lang spelen in de clubkleuren van FC Utrecht. Met Willem Janssen en keeper Maarten Paes in hun bijzijn tekenden de Vianense spelers in stadion Galgenwaard hun ‘profcontract’.

Jamay van der Spoel was een van de gelukkigen die een krabbel mocht zetten. "Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook een beetje voor Ajax ben, maar ik ben vooral heel trots dat ik hier mag gaan spelen in het stadion van Utrecht. Ik ben nog niet zo heel goed, maar wil wel veel leren", laat ze weten aan het Algemeen Dagblad.

Paes genoot zichtbaar. "Als ik zie hoe blij die koppies staan dat ze hier mogen voetballen, moet dit ons en de hele club óók energie geven. Ik weet wat het betekent om dit shirt te dragen, zij gaan dat ook meemaken en voelen", vervolgt hij.

Janssen wil op zijn beurt strijd en passie zijn bij de voetballers. "Prima initiatief dit, mooi dat het zoveel aandacht krijgt. Voor Utrecht is het een prima manier om eraan bij te dragen dat ook jongeren met een beperking sporten en bewegen", aldus de captain.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!