Van den Brom content: ''Dat geeft mij een heel goed gevoel'' Ramselaar gooit 'beetje frustratie' eruit: ''Herken mezelf er niet in'' FC Utrecht wint in Groningen door laat doelpunt Ramselaar MATCHDAY | Cerny krijgt kans in de basis tegen FC Groningen Jong FC Utrecht niet verder dan gelijkspel in Maastricht

Janssen: ''Maar uiteindelijk moet je je koppie erbij houden"

( 0 reacties)
Janssen: ''Maar uiteindelijk moet je je koppie erbij houden"

FC Utrecht won zaterdagavond moeizaam van FC Emmen. Aanvoerder van de Domstedelingen, Willem Janssen, vond dat zijn ploeg het onnodig spannend heeft gemaakt.

Janssen vond dat Utrecht goed begon aan de wedstrijd. "Alleen daarna kwam Emmen goed in de wedstrijd", zegt hij tegen De Utrechtse Internet Courant. "We hadden het moeilijk met hun buitenspelers, en daarna kwamen ze er twee keer dreigend uit. Ze stonden gewoon goed."

"Met twee corners kom je op voorsprong, maar dan krijg die 2-1 weer tegen." Toen kwam er een slordige fase met veel overtredingen. Janssen: "Ik vond hem (scheids red.) vrij inconsequent fluiten eerlijk gezegd. Adam (Maher red.) en Simon (Gustafson red.) werden ongeveer tien keer op de achillespees getrapt, en als je dan ziet waarvoor wij kaarten krijgen. Maar uiteindelijk moet je je koppie erbij houden."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›