Van den Brom content: ''Dat geeft mij een heel goed gevoel'' Ramselaar gooit 'beetje frustratie' eruit: ''Herken mezelf er niet in'' FC Utrecht wint in Groningen door laat doelpunt Ramselaar MATCHDAY | Cerny krijgt kans in de basis tegen FC Groningen Jong FC Utrecht niet verder dan gelijkspel in Maastricht

'Meerdere FC Utrecht-spelers trainen apart van de groep'

( 0 reacties)
'Meerdere FC Utrecht-spelers trainen apart van de groep'

FC Utrecht trainde vanmorgen in aanloop naar de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. De Utrechtse Internet Courant was daarbij:

"John van den Brom en zijn staf hebben beschikking over slechts dertien veldspelers op de training deze dinsdagmorgen", schrijft het medium op Instagram. "Adrián Dalmau, Justin Lonwijk en Simon Makienok zijn elders op het veld bezig met fysiotherapeuten."

Er zijn ook nog een aantal spelers niet gezien. "Adam Maher en Joris van Overeem. Die laatste trainde gisteren wel buiten, maar apart van de groep. Giovanni Troupée, Issah Abass en Václav ?erný speelden gisteravond met Jong FC Utrecht mee in de met 5-1 gewonnen competitiewedstrijd tegen FC Den Bosch en zijn er ook niet bij"

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›