Week van de waarheid voor FC Utrecht: ''Dat wil iedereen meemaken'' KNVB geeft opheldering over coronavirus in Nederland Instanties overleggen vandaag over nieuwe datum FC Utrecht - Ajax FC Utrecht mist Klaiber in uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk Nieuw contract De Keijzer bij FC Utrecht: ''Groot keeperstalent''

Dalmau: ''We hadden veel kansen, maar je moet ze dan wel afmaken''

( 0 reacties)
Dalmau: ''We hadden veel kansen, maar je moet ze dan wel afmaken''

Adrián Dalmau zette FC Utrecht afgelopen weekend op voorsprong tegen FC Emmen en het was niet zijn eerste goal. Hij is blij hoe het momenteel gaat bij hemzelf, ondanks dat het pas zijn eerste basisplaats was.

We hebben eindelijk weer gewonnen. Dit is het meest belangrijke van vandaag. We waren de eerste helft waren we nog niet goed en zij waren wel goed. Maar soms heb je van die dagen. We moeten blij zijn, maar hier wel van leren. We waren in de tweede helft wel beter en hadden een aantal goede kansen", begint de Spaanse spits in gesprek met FC Utrecht TV.

De topschutter weet niet waarom het in de eerste helft zo lastig was. "Ik denk dat zij heel goed waren. Ze hadden veel goede acties en ze combineerden heel goed. Wij waren niet comfortabel in ons spel. Soms heb je die wedstrijden tegen moeilijke tegenstanders", vervolgt Dalmau. "Als je niet de kansen afmaakt, dan kunnen zij nog gelijk komen. Gelukkig deden we het alsnog in de slotminuut. We hadden veel kansen, die moeten we echt afmaken."

Dalmau maakte al drie goals in slechts 180 minuten. "Ik werk heel hard hiervoor. Ik heb ambities en ik had nog meer kansen. Hoe meer wedstrijden ik speel, hoe beter het zal gaan. Het waren mijn eerste 90 minuten. Ik wil nog belangrijker zijn en dat zo wil ik het nog beter doen", aldus Dalmau.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!