Emanuelson: ''Dan geeft tegen Ajax spelen wel extra motivatie'' 'FC Utrecht dreigt Dijkhuizen op korte termijn kwijt te raken' Debutant St. Jago geniet: ''Ze zeggen dat ik Jeroen moet betalen'' VIDEO | Opsteker bij FC Utrecht: drie spelers hervatten training Strieder reageert: ''Teleurstellend als dat dan niet gebeurt''

FIFA 20 ratings bekend: dit is de beste speler van FC Utrecht

( 0 reacties)
FIFA 20 ratings bekend: dit is de beste speler van FC Utrecht

Adam Maher is in de razend populaire voetbalgame FIFA 20 de beste speler binnen de selectie van FC Utrecht. De middenvelder - die in de zomer transfervrij overkwam van AZ - heeft een rating van 76, zo valt te lezen op Futhead. 

Joris van Overeem en Willem Janssen staan op een gedeelde tweede plek met een rating van 74. Gyrano Kerk, Bart Ramselaar en Sean Klaiber werden net iets minder beoordeeld en moeten het dit seizoen doen met een rating van 73. Ook Dalmau, Bahebeck, Gustafson en Jensen (72) krijgen prima cijfers. 

Hakim Ziyech is wederom de beste speler van de Eredivisie. De aanvallende middenvelder van Ajax heeft een rating van 85 en laat daarmee zijn twee ploeggenoten Dusan Tadic (84) en Daley Blind (83) achter zich. De eerste niet-Ajacied is Steven Bergwijn van PSV, met 82 punten.

Bekijk hier alle ratings van FC Utrecht.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!