VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht morst punten bij Willem II ''Frustratie erg groot als je dan niet krijgt waar we recht op hebben'' Transfer Emanuelson lijkt van de baan: ''Daar zit het probleem'' VIDEO | Van den Brom toont onvrede richting Mulder: ''Wat een lul!'' 'Vechtpartijen met supporters FC Utrecht in Frankrijk'

Ramselaar vol vertrouwen: ''Dat kan goed uitpakken''

( 0 reacties)
Ramselaar vol vertrouwen: ''Dat kan goed uitpakken''

Bart Ramselaar keerde deze zomer terug bij FC Utrecht. De middenvelder vertrok drie jaar geleden naar PSV, maar is inmiddels weer teruggekeerd in de Domstad. Tegen FC Twente (3-1) maakte Ramselaar zijn rentree in het shirt van FC Utrecht.

"Dat voelde goed", zegt hij tegenover FC Utrecht TV. "Ik had een behoorlijke tijd geen wedstrijd in de Eredivisie gespeeld, dus ik was blij dat ik vanaf de start kon beginnen", aldus Ramselaar, die niet verrast was door zijn basisplek. "Je moet op elkaar inspelen, maar ik denk dat iedereen het spel voetbal wel begrijpt. In het veld kan je elkaar heel snel begrijpen. Dat mag geen excuus zijn."

Ramselaar stond samen met Adam Maher en Simon Gustafson op het middenveld. "Het is een heel aanvallend ingesteld middenveld met veel kwaliteiten. Ik denk zeker dat dat goed kan uitpakken", aldus de 23-jarige middenvelder, die afgelopen seizoen nauwelijks speelde bij PSV.

"Dat was denk ik het zwaarste seizoen uit mijn carrière tot nu toe. Ik ben ergens toch blij dat ik dat heb meegemaakt, omdat je dat mee kan nemen en daar word je sterker van", meent Ramselaar, die volwassener is geworden in Eindhoven.

"Ik heb veel meegemaakt natuurlijk", geeft hij aan. "Ik ben kampioen geworden en heb Champions League gespeeld, dus die ervaring kan ik meenemen naar FC Utrecht. Dat wil ik ook graag doen. Ik voel me hier vertrouwd en goed. Nu is het tijd om mezelf weer te laten zien", besluit Ramselaar.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!