VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht morst punten bij Willem II ''Frustratie erg groot als je dan niet krijgt waar we recht op hebben'' Transfer Emanuelson lijkt van de baan: ''Daar zit het probleem'' VIDEO | Van den Brom toont onvrede richting Mulder: ''Wat een lul!'' 'Vechtpartijen met supporters FC Utrecht in Frankrijk'

Van 't End krijgt huldiging in de Galgenwaard: ''Supergaaf''

( 0 reacties)
Van 't End krijgt huldiging in de Galgenwaard: ''Supergaaf''

FC Utrecht neemt het volgende week zaterdag in de Galgenwaard op tegen FC Emmen en voorafgaand zal Noël van 't End gehuldigd worden, zo weet RTV Utrecht te melden. De judoka uit Houten werd vorige week in Japan wereldkampioen judo. 

Gert Kruys, ambassadeur van de club uit de Domstad, toont zich trots. "Noël heeft sportgeschiedenis geschreven", reageert hij. "Het is mooi dat we met FC Utrecht de mogelijkheid hebben om hem voor een groot publiek te eren voor die prestatie", besluit de voormalig FC Utrecht-trainer. 

Voor Van 't End, die de Japanse favoriet Shoichiro Mukai in de finale versloeg met waza-ari, komt een droom uit door zijn huldiging in de Galgenwaard. "Supergaaf", sprak hij. In het verleden werden topsporters als Dafne Schippers en Germaine de Randamie ook al gehuldigd bij FC Utrecht. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!