VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht morst punten bij Willem II ''Frustratie erg groot als je dan niet krijgt waar we recht op hebben'' Transfer Emanuelson lijkt van de baan: ''Daar zit het probleem'' VIDEO | Van den Brom toont onvrede richting Mulder: ''Wat een lul!'' 'Vechtpartijen met supporters FC Utrecht in Frankrijk'

Bahebeck blij: ''Denk dat het een heel mooi jaar kan worden''

( 0 reacties)
Bahebeck blij: ''Denk dat het een heel mooi jaar kan worden''

FC Utrecht heeft woensdagmiddag een vriendschappelijke wedstrijd tegen NEC winnend afgesloten. De ploeg van trainer John van den Brom won achter gesloten deuren met 5-1 en Jean-Christophe Bahebeck speelde de eerste helft mee. 

"Ik kon wat langer spelen, maar in overleg met de trainer en de staf is gekozen voor 45 minuten en dat was vandaag (gisteren, red.) prima", legt hij uit voor de camera van FC Utrecht. "Stap voor stap voel ik mij fitter, beter. Ook voor mijn eigen gevoel is dat fijn", benadrukt Bahebeck. 

"We nemen het op tegen FC Emmen volgende week zaterdag en daarin moeten we goed reageren op onze twee nederlagen, thuis en uit", vervolgt hij over de wedstrijden tegen VVV-Venlo en FC Twente. "Voor ons als team gaat het (tegen Emmen, red.) een heel belangrijke dag worden", beseft Bahebeck. 

"Je hebt gezien dat sommige jongens terug zijn, waaronder ik en Sander van de Streek. Die is in twee weken hersteld van een wat kleinere blessure", vertelt hij. "We hebben nu een team met erg veel goede spelers voor het seizoen en ik denk dat het een heel mooi jaar voor FC Utrecht kan worden." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!