VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht morst punten bij Willem II ''Frustratie erg groot als je dan niet krijgt waar we recht op hebben'' Transfer Emanuelson lijkt van de baan: ''Daar zit het probleem'' VIDEO | Van den Brom toont onvrede richting Mulder: ''Wat een lul!'' 'Vechtpartijen met supporters FC Utrecht in Frankrijk'

St. Jago maakt indruk: ''Ik zie een goede centrale verdediger''

( 0 reacties)
St. Jago maakt indruk: ''Ik zie een goede centrale verdediger''

FC Utrecht won woensdagmiddag in een vriendschappelijke wedstrijd met 5-1 van NEC en trainer John van den Brom was na afloop zeer tevreden. Hij was blij met het optreden van Mark van der Maarel, die een kans kreeg als linksback. De ervaren verdediger moest de afgelopen weken genoegen nemen met een reserverol. 

"Ik geloof vast dat dat niet makkelijk is", reageert de oefenmeester in het Algemeen Dagblad. "Maar het is zaak om erbij te blijven, want het kan zomaar zijn dat je gaat spelen. Mark is daar een mooi voorbeeld van. Die moet wachten tot hij uiteindelijk de kans krijgt. En dan moet je er staan. Nu Leon Guwara geschorst is, is hij een goede optie", aldus Van den Brom, die ook Tommy St. Jago liet spelen.

De talentvolle verdediger liet een uitstekende indruk achter. "Zoals ik hem nu heb zien spelen, zie ik een goede centrale verdediger", vervolgt hij. "Atletisch, met een goede sprongkracht en rustig aan de bal. Het is één van de redenen dat we Emil (Bergström, red.) toestemming hebben gegeven om op huurbasis naar FC Basel te gaan. Ik vind dat wij spelers hebben die het op die plek kunnen invullen, maar daarnaast kan dat ook door spelers die van de beloften afkomstig zijn, zoals Tommy", besluit Van den Brom. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!