VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht morst punten bij Willem II ''Frustratie erg groot als je dan niet krijgt waar we recht op hebben'' Transfer Emanuelson lijkt van de baan: ''Daar zit het probleem'' VIDEO | Van den Brom toont onvrede richting Mulder: ''Wat een lul!'' 'Vechtpartijen met supporters FC Utrecht in Frankrijk'

Dalmau blikt terug op Heracles-tijd: ''We hadden elke dag ruzie''

( 0 reacties)
Dalmau blikt terug op Heracles-tijd: ''We hadden elke dag ruzie''

Adrián Dalmau kwam deze zomer naar FC Utrecht. De spits draaide een goed seizoen bij Heracles, maar vertrok daar met een allesbehalve fijn gevoel.

De spits kon het niet goed vinden met Heracles-trainer Frank Wormuth. Dat uitte zich aan het begin van dit seizoen. "We hadden elke dag ruzie, dat voelde niet prettig. Ik hou er niet van om ruzie te maken, zo ben ik helemaal niet. Ik voelde me onbegrepen."

Dalmau wist wat hij wilde. "Ik had problemen met één persoon", vertelt hij in gesprek met Voetbal International. "Op vakantie heb ik de knoop doorgehakt; ik wilde een volgende stap maken. Vervolgens werkte de club niet mee." In eerste instantie meldde Maccabi Tel Aviv zich bij Heracles, alleen vonden de Almeloërs het bod te laag. FC Utrecht besloot Dalmau uit zijn lijden te verlossen.

Nu kijkt de Spanjaard vooruit. "Als je het ergens niet naar je zin hebt, moet je daar niet langer blijven. Daar wordt niemand beter van. Ik wil Heracles bedanken voor de kans die het mij heeft gegeven. Nu is het tijd voor de volgende stap. Nu ben ik speler van FC Utrecht." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!