OFFICIEEL | FC Utrecht laat jeugdspeler profcontract tekenen CIJFERS | Ondanks overwinning, veel onvoldoendes bij FC Utrecht VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht wint met pijn en moeite van FC Twente ''Je wil voor zo'n publiek als dit scoren, dat is een geweldig gevoel'' MATCHDAY | FC Utrecht begint met Ramselaar en Van der Maarel

FC Utrecht greep naast Verdonk: ''Ik heb ook met hem gesproken''

( 0 reacties)
FC Utrecht greep naast Verdonk: ''Ik heb ook met hem gesproken''

FC Utrecht en Willem II zijn in de markt geweest voor Calvin Verdonk. Dat laat de vleugelverdediger, die het komende half jaar door Feyenoord verhuurd is aan FC Twente, zelf weten in een interview. 

"Voor mij was FC Twente de grootste club die er in Nederland kwam", vertelt Verdonk in gesprek met 1Twente. "Ik heb ook met John van den Brom van FC Utrecht gesproken en met Willem II. Ik vind FC Twente een mooiere en grotere club dan FC Utrecht."

Verdonk sprak met onder meer voormalig FC Twente-speler Cuco Martina, maar ook met Nick Marsman, die bij zowel FC Twente als FC Utrecht speelde. "Nick zei ook gelijk dat ik het moest doen. En ik heb het er ook met Renato Tapia over gehad, die zei hetzelfde. Ze vonden dat FC Twente heel goed bij mij paste, ook met mijn speelstijl", aldus de linksback.

Verdonk verkast na een half jaar waarschijnlijk naar LA Galaxy, maar kan het seizoen ook in Enschede afmaken. "Dat weet ik eigenlijk niet, maar dan plak ik er denk ik nog een half jaar op huurbasis aan vast. Dat is ook nog niet helemaal duidelijk voor mijzelf. Wat ik heb aangegeven is dat, als het niet doorgaat, ik hier een jaar kan blijven", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›