CIJFERS | Ondanks overwinning, veel onvoldoendes bij FC Utrecht VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht wint met pijn en moeite van FC Twente ''Je wil voor zo'n publiek als dit scoren, dat is een geweldig gevoel'' MATCHDAY | FC Utrecht begint met Ramselaar en Van der Maarel Van den Brom baalt: ''Doet pijn als je moeder huilend belt''

Bazoer was 'gelukkig' bij FC Utrecht: ''Het voelde zo goed''

( 0 reacties)
Bazoer was 'gelukkig' bij FC Utrecht: ''Het voelde zo goed''

Riechedly Bazoer verraste in de zomer vriend en vijand door naar Vitesse te verkassen. De 22-jarige middenvelder, die in het verleden al bij PSV en Ajax speelde, staat nog altijd achter zijn keuze om naar de club uit Arnhem te vertrekken. 

"Er loopt heel veel kwaliteit. Dat zag je meteen tegen Ajax al. Wij gaan gewoon voor Europees voetbal, hoor", vertelt hij in gesprek met Voetbal International. "Maar Mo gaf meteen al de doorslag. Mo Allach, ja. Ik ken Mo al een tijd vanuit de KNVB waar ik in alle jeugdselecties speelde", aldus Bazoer. 

"Toen had ik al een sterke band met hem", blikt hij terug. "Nu belde hij en had een sterk plan. Kijk naar Ødegaard, kijk naar andere jongens die hier beter zijn geworden. Ik kon ook naar AZ, maar dit voelde nog beter. Ik was ook gelukkig in Utrecht. Terug in de vertrouwde omgeving", legt Bazoer uit. 

"Met Dick Advocaat een trainer die veel vertrouwen in me heeft. Het voelde zo goed weer wedstrijden te spelen. Belangrijk te zijn. Doelpuntjes te maken", vervolgt hij enthousiast. "Ik heb nu echt zin om hier bij Vitesse te laten zien dat ik nog steeds kan voetballen", besluit Bazoer vastberaden. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›