Eigenaar Galgenwaard: ''Ik heb een skybox, dus ik zit vrij veilig''

( 0 reacties)
Eigenaar Galgenwaard: ''Ik heb een skybox, dus ik zit vrij veilig''

Jan Spelt is eigenaar van Stadion Galgenwaard. Hij begrijpt de beslissing van FC Utrecht, om zo snel als mogelijk met een vervolgonderzoek naar de veiligheid van het stadion te komen.

Een dergelijk onderzoek werd eerder al aangekondigd. "Met speciale aandacht voor de lasnaden, uiteraard. Wij zijn ontzettend geschrokken van wat er in Alkmaar is gebeurd, een gewaarschuwd mens telt voor twee. Tot nu toe hebben we niks geks kunnen vinden, maar we willen elk risico uitsluiten. Daarom gaan we morgen (maandag, red.) een plan de campagne maken. Ik wil precies weten wat er tot nu is onderzocht en wat niet."

Tot het onderzoek afgerond is, is er volgens Spelt geen aanleiding om Stadion Galgenwaard te mijden. "Ik heb een skybox, dus ik zit vrij veilig, maar ik durf gerust ook onder de luifels te gaan zitten. Want nogmaals, tot nu toe hebben we geen enkele reden te twijfelen aan de veiligheid van ons stadion, maar gezien de tussentijdse rapportage van de Onderzoeksraad voor de Veiligheid wil je alles kunnen uitsluiten", besluit Spelt tegenover het Algemeen Dagblad

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 29 september 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›