VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht morst punten bij Willem II ''Frustratie erg groot als je dan niet krijgt waar we recht op hebben'' Transfer Emanuelson lijkt van de baan: ''Daar zit het probleem'' VIDEO | Van den Brom toont onvrede richting Mulder: ''Wat een lul!'' 'Vechtpartijen met supporters FC Utrecht in Frankrijk'

''Vanuit de inspectie kwam niets naar voren, maar dat veranderde vrijdag''

( 0 reacties)
''Vanuit de inspectie kwam niets naar voren, maar dat veranderde vrijdag''

Stadion Galgenwaard komt extra onder het vergrootglas te liggen, na het drama met het ingestorte dak bij AZ. Met name de lasverbindingen van het stadion komen extra onder een vergrootglas te liggen. 

Dat schrijft het Algemeen Dagblad dit weekend. Stadion Galgenwaard heeft dezelfde constructeur als het AFAS-stadion. "Direct na het instorten van het dak van AZ hebben wij contact gezocht met de stadioneigenaar en de gemeente. Veiligheid staat bij ons voorop en dat willen we blijven garanderen", zo geeft een woordvoerder van de club aan. 

"Afgelopen week is er een eerste inspectie geweest en daaruit zijn geen onvolkomenheden naar voren gekomen. De situatie veranderde vrijdag. Want toen we hoorden dat zwakke lasnaden een belangrijke rol hebben gespeeld bij het instorten van het AZ-dak, wilden we de waarborg hebben dat dit niet speelt in stadion Galgenwaard."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!