Van den Brom blij: ''Dan zie je dat het in de groep wel goed zit'' Propper baalt: ''Dan is het zonde dat je deze pot verliest'' FC Utrecht boekt belangrijke uitzege bij Heracles Almelo MATCHDAY | Ramselaar en Bahebeck terug in de basis bij FC Utrecht Kluivert tekent contract bij FC Utrecht tot medio 2022

Van den Brom: ''Als trainer heb ik daar niet zoveel punten gehaald''

( 0 reacties)
Van den Brom: ''Als trainer heb ik daar niet zoveel punten gehaald''

FC Utrecht gaat zondag op bezoek bij Feyenoord en de club uit de Domstad heeft het traditioneel lastig in De Kuip. Ook trainer John van den Brom weet dat het lastig is om te winnen in Rotterdam. 

"Dat was voor mij als trainer van AZ niet anders", legt hij uit tegenover de Telegraaf. "Als trainer heb ik daar niet zoveel punten gehaald. Ik denk, dat ik daar één keer heb gelijkgespeeld. In die zin weet je ook hoe moeilijk het is om bij Feyenoord te spelen. Ongeacht of ze Europees hebben gespeeld."

"Het blijft Feyenoord, een elftal met veel individuele kwaliteiten en ze rouleren heel veel, logisch ook gezien het programma dat ze draaien", vervolgt de oefenmeester realistisch. "Ik zie een heel wisselend Feyenoord. Tegen Tblisi vond ik ze dominant en hadden ze initiatief", blikt Van den Brom terug. 

"Feyenoord blijft Feyenoord. Er staan gewoon goede spelers op het veld", beseft hij. "Daar hoeven we geen enkele twijfel over te hebben. Ze zitten voorin natuurlijk wat moeilijk en proberen het nu met Steven in de spits. Dat is wel anders spelen. Daar kunnen wij de jongens op voorbereiden.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›