Van den Brom blij: ''Dan zie je dat het in de groep wel goed zit'' Propper baalt: ''Dan is het zonde dat je deze pot verliest'' FC Utrecht boekt belangrijke uitzege bij Heracles Almelo MATCHDAY | Ramselaar en Bahebeck terug in de basis bij FC Utrecht Kluivert tekent contract bij FC Utrecht tot medio 2022

''Bahebeck en Dalmau gaan maandag een oefenwedstrijd spelen''

( 0 reacties)
''Bahebeck en Dalmau gaan maandag een oefenwedstrijd spelen''

FC Utrecht neemt het zondag in Rotterdam op tegen Feyenoord, maar trainer John van den Brom zal nog geen beroep doen op Adrian Dalmau en Jean-Christophe Bahebeck. De oefenmeester neemt de twee aanvallers niet op in zijn wedstrijdselectie. 

"Die jongens hebben nog nul wedstrijden gespeeld", legt hij uit op de website van de Telegraaf. "Ik kan ze wel meenemen, maar dan weet je dat je ze niet kan laten invallen. Ik neem jongens mee, die van waarde kunnen zijn en dat geldt nog niet voor deze twee. Ze gaan maandag eerst nog een oefenwedstrijd spelen", verklapt Van den Brom, die nog niet weet of Sander van de Streek aan de aftrap kan verschijnen. 

"Het wordt kantje boord of Sander het gaat halen, maar daar ga ik nog steeds wel van uit. Sander kennende is hij snel hersteld en moet dat lukken", vervolgt hij. "Als hij morgen traint, dan gaat hij spelen en anders zal ik een andere oplossing moeten vinden. Ik ga niet anders spelen. Dat is onze manier van spelen. Het zou raar zijn om alles op zijn kop te zetten, als er één speler wegvalt", aldus Van den Brom. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›