Van den Brom blij: ''Dan zie je dat het in de groep wel goed zit'' Propper baalt: ''Dan is het zonde dat je deze pot verliest'' FC Utrecht boekt belangrijke uitzege bij Heracles Almelo MATCHDAY | Ramselaar en Bahebeck terug in de basis bij FC Utrecht Kluivert tekent contract bij FC Utrecht tot medio 2022

Drie aanvallers ontbreken bij FC Utrecht, Van de Streek vraagteken

( 0 reacties)
Drie aanvallers ontbreken bij FC Utrecht, Van de Streek vraagteken

FC Utrecht neemt het zondagmiddag in De Kuip op tegen Feyenoord, maar trainer John van den Brom kan nog geen beroep doen op Van Overeem, Makienok Dalmau en Bahebeck. Dat weet Jeroen Kapteijns te melden via twitter. 

Achter het meespelen van Sander van de Streek staat nog een vraagteken. "Van den Brom heeft nog goede hoop, dat Van de Streek zondag in De Kuip inzetbaar is", schrijft hij. Ook Stef de Bont laat weten dat Van de Streek 'gewoon' kan spelen als hij zaterdag wél traint. 

Dalmau en Bahebeck kampen nog met een gebrek aan wedstrijdritme en zitten daardoor nog niet bij de selectie. "Waarschijnlijk komen beide spelers maandag in actie tijdens een besloten oefenwedstrijd", laat De Utrechtse Internet Courant weten via Instagram. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›