Van den Brom blij: ''Dan zie je dat het in de groep wel goed zit'' Propper baalt: ''Dan is het zonde dat je deze pot verliest'' FC Utrecht boekt belangrijke uitzege bij Heracles Almelo MATCHDAY | Ramselaar en Bahebeck terug in de basis bij FC Utrecht Kluivert tekent contract bij FC Utrecht tot medio 2022

''FC Utrecht kan zéker de aanval openen op de nummer drie''

( 0 reacties)
''FC Utrecht kan zéker de aanval openen op de nummer drie''

FC Utrecht is na twee competitiewedstrijden nog altijd ongeslagen in de Eredivisie. De ploeg van trainer John van den Brom staat, samen met zijn oude club AZ, bovenaan en John van Loen is niet verrast door de goede competitiestart. 

"Jordy Zuidam heeft erg goed ingekocht", legt hij uit in het Algemeen Dagblad. "Daardoor heeft Utrecht een sterke bank. Als er een basisspeler uitgaat, komt er ook weer een volwaardige eredivisiespeler terug het veld in. Dat hebben andere ploegen niet", constateert Van Loen. 

"Utrecht kan zéker de aanval openen op de nummer drie", vervolgt de voormalig profvoetballer enthousiast. "Of dat gaat lukken, durf ik niet te zeggen. Als iedereen fit blijft en ze worden alleen maar beter, verwacht ik dat Utrecht in elk geval bij de eerste vijf gaat eindigen", besluit Van Loen. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›