CIJFERS | Ondanks overwinning, veel onvoldoendes bij FC Utrecht VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht wint met pijn en moeite van FC Twente ''Je wil voor zo'n publiek als dit scoren, dat is een geweldig gevoel'' MATCHDAY | FC Utrecht begint met Ramselaar en Van der Maarel Van den Brom baalt: ''Doet pijn als je moeder huilend belt''

''Ik ben ervan overtuigd dat FC Utrecht wint, het wordt 1-2''

( 0 reacties)
''Ik ben ervan overtuigd dat FC Utrecht wint, het wordt 1-2''

FC Utrecht gaat zondag op bezoek bij Feyenoord en John van Loen geeft de club uit de Domstad een goede kans om te winnen. De voormalig profvoetballer verwacht dat de ploeg van trainer John van den Brom opnieuw drie punten gaat pakken. 

"Ik ben ervan overtuigd dat FC Utrecht gaat winnen. Het wordt 1-2 in de Kuip", voorspelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik zou dat niet eens verrassend noemen. Feyenoord heeft een mager elftal, alleen Berghuis is goed", constateert Van Loen.

"Maar kijk even naar die wedstrijd tegen Heerenveen, daar leverde Feyenoord niets af", blikt hij terug. "En dan komt Botteghin met dat gelul dat ze Europees hebben gespeeld. Vroeger waren we gewoon fit, deden we niet anders dan twee keer in de week voetballen", aldus Van Loen.

Als assistent-trainer wist hij met FC Utrecht twee keer te winnen in Rotterdam. "Dat zijn wedstrijden die je altijd bijblijven", erkent hij. "Wij hadden enkele malloten in het elftal die dan voor een speciale sfeer zorgden. Ik kan me herinneren dat Pascal Bosschaart na één van die overwinningen in z'n blote kont door de bus liep. Dat deed-ie overigens wel vaker als we gewonnen hadden", lacht Van Loen. 

 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›