Van den Brom blij: ''Dan zie je dat het in de groep wel goed zit'' Propper baalt: ''Dan is het zonde dat je deze pot verliest'' FC Utrecht boekt belangrijke uitzege bij Heracles Almelo MATCHDAY | Ramselaar en Bahebeck terug in de basis bij FC Utrecht Kluivert tekent contract bij FC Utrecht tot medio 2022

Bosschaart: ''Dan mocht iedereen een keer op mijn reet slaan''

( 0 reacties)
Bosschaart: ''Dan mocht iedereen een keer op mijn reet slaan''

FC Utrecht gaat zondagmiddag op bezoek bij Feyenoord en de club uit de Domstad wist in 2004 voor het laatst te winnen in De Kuip. Pascal Bosschaart besloot de overwinning (0-3) te vieren door op de terugweg poedelnaakt door de spelersbus te rennen. 

"Dat deed ik bij elke uitwedstrijd", verklapt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Dan rende ik naar voren en mocht iedereen een keer op mijn reet slaan. Na die gewonnen wedstrijd tegen Feyenoord reed de bus van de spelersvrouwen naast ons. Die konden mooi meegenieten", lacht Bosschaart.

"Dat tafereel ben ik vol blijven houden. Toen ik bij Feyenoord speelde , heb ik dat niet meer gedaan", blikt hij terug. "Daar moet je normaal doen. Bij Utrecht kon dat. Nu niet meer natuurlijk, met al die sociale media", aldus Bosschaart, die uitkijkt naar de ontmoeting van komend weekend. 

"Bij Feyenoord verwachten ze hard werk, maar bij Utrecht ook. Dat maakt het open, mooi en spannend", vervolgt hij enthousiast. "In mijn tijd hadden we een elftal dat voor elkaar door het vuur ging. Dat kon echt botsen op het veld", besluit Bosschaart over zijn periode in Utrecht. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›