''Hoogste tijd dat de nieuwe Antwi opstaat bij FC Utrecht''

( 0 reacties)
''Hoogste tijd dat de nieuwe Antwi opstaat bij FC Utrecht''

FC Utrecht kent een uitstekende competitiestart met zes punten uit twee wedstrijden, maar komende zondag wacht de uitwedstrijd tegen Feyenoord. De Domstedelingen boeken weinig succes in De Kuip, maar daar kan volgens clubwatcher Tim Reedijk verandering in komen.

De journalist ziet dat Feyenoord worstelt met twee punten uit twee duels. "Resultaten die vooral de vraag oproepen: waar staat Feyenoord nu eigenlijk?", schrijft hij in het Algemeen Dagblad. "FC Utrecht heeft in elk geval een fittere én bredere groep dan Feyenoord dat bijvoorbeeld nog Nicolai Jørgensen en Jens Toornstra mist en namen als Rick Karsdorp en Leroy Fer thuisliet voor de Europa League-wedstrijd."

Ook heeft de uitschakeling in de Europa League van FC Utrecht juist voordelen. "Want terwijl FC Utrecht de hele week heeft om zich voor te bereiden op het duel van dit weekend, speelt Feyenoord vanavond in Georgië tegen Dinamo Tbilisi", aldus Reedijk, die het tijd vindt dat de naam van Rodney Antwi uit de geschiedenisboeken gaat.

"Immers, hij was de matchwinner de laatste keer dat FC Utrecht van Feyenoord wist te winnen in De Kuip: 1-2 in 2014", weet Reedijk. "Het is de hoogste tijd dat de nieuwe Rodney Antwi opstaat bij FC Utrecht."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 29 september 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›