Jong FC Utrecht niet verder dan gelijkspel in Maastricht MATCHDAY | Vier nieuwe namen in de basis bij Jong FC Utrecht Besloten training FC Utrecht: ''Parkeerplaats vol journalisten'' LAATSTE KANS | Speciale FC Utrecht-kersttrui 'back in stock' Zwaar programma voor FC Utrecht: ''Worden interessante weken''

Complimenten voor Hoogma: ''Zo iemand staat er dan ook direct''

( 0 reacties)
Complimenten voor Hoogma: ''Zo iemand staat er dan ook direct''

Justin Hoogma heeft het vooralsnog uitstekend naar zijn zin bij FC Utrecht. De 21-jarige verdediger, die nog altijd onder contract staat bij Hoffenheim, was - ondanks de hevige concurrentie - niet bang voor een reserverol bij de club uit de Domstad.

"Nou ja, in de gesprekken met FC Utrecht kreeg ik het gevoel dat ze me heel graag wilden hebben", legt hij uit op de website van het Algemeen Dagblad. "Gegarandeerd van een plek ben je nergens, maar het is aan mij om te laten zien dat ik in de basis hoor", beseft Hoogma.

Aanvoerder Willem Janssen is ook vol lof over zijn kompaan in de achterhoede. "Je merkt dat Justin ervaring heeft opgedaan in Duitsland", begint de routinier. "Hij is een slimme, stabiele jongen met een geweldige inspeelpass. Hij heeft veel voetballend vermogen en is in de communicatie sterk. Zo iemand staat er dan ook direct", aldus Janssen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 8 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›