Van den Brom blij: ''Dan zie je dat het in de groep wel goed zit'' Propper baalt: ''Dan is het zonde dat je deze pot verliest'' FC Utrecht boekt belangrijke uitzege bij Heracles Almelo MATCHDAY | Ramselaar en Bahebeck terug in de basis bij FC Utrecht Kluivert tekent contract bij FC Utrecht tot medio 2022

FOTO'S: Sneijder op bezoek bij FC Utrecht, Van de Streek ontbreekt

( 0 reacties)
FOTO'S: Sneijder op bezoek bij FC Utrecht, Van de Streek ontbreekt

Wesley Sneijder was vandaag aanwezig bij de training van FC Utrecht, zo weet De Utrechtse Internet Courant te melden. Hij praatte bij met oude bekenden, waaronder voormalig Ajacied Urby Emanuelson en trainer John van den Brom.

Sneijder, die deze week liet weten dat hij is gestopt als profvoetballer en direct skyboxhouder werd bij de club uit de Domstad, ging tevens op de foto met supporters van FC Utrecht. Volgens 'DUIC' waren er overigens drie spelers niet aanwezig op het trainingsveld. 

"Naast de geblesseerde Joris van Overeem is ook Simon Makienok opnieuw niet buiten", valt te lezen op Instagram. "Opvallende afwezige: Sander van de Streek. We zoeken nog uit waarom", besluit De Utrechtse Internet Courant. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›