Jong FC Utrecht niet verder dan gelijkspel in Maastricht MATCHDAY | Vier nieuwe namen in de basis bij Jong FC Utrecht Besloten training FC Utrecht: ''Parkeerplaats vol journalisten'' LAATSTE KANS | Speciale FC Utrecht-kersttrui 'back in stock' Zwaar programma voor FC Utrecht: ''Worden interessante weken''

Janssen bereikt mijlpaal: ''Na de wedstrijd kreeg ik het te horen''

( 0 reacties)
Janssen bereikt mijlpaal: ''Na de wedstrijd kreeg ik het te horen''

FC Utrecht won afgelopen weekend in eigen huis van PEC Zwolle en Willem Janssen nam weer eens één van de treffers voor zijn rekening. De 33-jarige aanvoerder heeft daardoor in de afgelopen dertien jaar minimaal één keer gescoord per seizoen. 

"Ik wist het zelf niet", reageert hij tegenover de Limburger over zijn bijzondere mijlpaal. "Na de wedstrijd kreeg ik het te horen. Ik ben natuurlijk vaak mee bij corners en vrije trappen. Vorig jaar heb ik er zes gemaakt, het seizoen daarvoor vier", bikt Janssen terug. 

"Ik stel mijzelf het doel om minstens vijf doelpunten te maken, maar nu probeer ik zeker het aantal van afgelopen seizoen te overtreffen", vervolgt hij vastberaden. "Ook als team hebben we een doel. Verdedigers moeten samen tot tien goals komen in een jaar", aldus Janssen, die door Willem van Hanegem zelfs in verband gebracht werd met een overgang naar Feyenoord. 

"Ik kreeg een stuk of tien berichtjes die dag over die uitspraak", lacht hij. "Natuurlijk is het mooi om te horen dat Van Hanegem, toch niet de eerste de beste, zoiets zegt. Ik ging er zelf ook nog even over nadenken. Kan ik dat? Hoe zou dat zijn? Maar een dag later daalde de realiteit alweer in. Ik ben tevreden bij Utrecht en we spreken ook al over een traject voor na mijn actieve carrière", verklapt Janssen. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 8 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›