Derksen lacht: ''Die Zoet neemt niet echt sportief revanche op PSV hé'' VIDEO | Schitterend! Janssen verrast zieke Wessel in ziekenhuis VIDEO | Samenvatting: Jong FC Utrecht wint ook van FC Volendam OFFICIEEL | FC Utrecht laat jeugdspeler profcontract tekenen CIJFERS | Ondanks overwinning, veel onvoldoendes bij FC Utrecht

Van Rooijen: ''Dan zie je dat we tot aardige dingen in staat zijn''

( 0 reacties)
Van Rooijen: ''Dan zie je dat we tot aardige dingen in staat zijn''

Jong FC Utrecht verloor afgelopen weekend met 2-0 van Excelsior en trainer René Hake kampte na afloop met gemengde gevoelens. De oefenmeester baalde van het teleurstellende resultaat, maar hij zag ook aanknopingspunten. 

"Als je verliest ben je niet blij", reageert hij op de website van zijn werkgever. "Zeker niet als je kijkt hoe de twee doelpunten zijn gevallen. Dat had voorkomen kunnen worden denk ik. Bij de eerste goal werden we te makkelijk uitgekapt aan de zijkant en waren we niet genoeg aan het dekken. Bij de tweede goal was dat identiek, alleen toen aan de andere kant", blikt Hake terug. 

"De eerste helft kunnen we snel vergeten. Dat was mannen tegen jochies", beseft hij. "Daarin was onze wilskracht niet genoeg. Zowel offensief als defensief. In de fase voor de goal hebben we wel laten zien zoals we willen spelen. Met lef, veldbezetting, waren we meer balvast en agressiever. Ik denk dat we het op één ding na goed hebben gedaan en dat is een doelpunt maken", besluit Hake. 

Aanvaller Mitchell van Rooijen blijft echter optimistisch richting de rest van het seizoen. "Aanvallend voetbal willen we gewoon spelen met lef en dan zie je dat we dat, ook bij Excelsior, tot aardige dingen in staat zijn", reageert hij. "We zijn vastberaden om een goede klassering neer te zetten dit seizoen", besluit Van Rooijen over de doelstelling in de Keuken Kampioen Divisie. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›