Klaiber reageert op uitlatingen Troupée: ''Wat moet ik ermee?'' Week van de waarheid voor FC Utrecht: ''Dat wil iedereen meemaken'' KNVB geeft opheldering over coronavirus in Nederland Instanties overleggen vandaag over nieuwe datum FC Utrecht - Ajax FC Utrecht mist Klaiber in uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk

Derksen geniet van Kerk: ''Iedere week de beste speler van Utrecht''

( 0 reacties)
Derksen geniet van Kerk: ''Iedere week de beste speler van Utrecht''

Johan Derksen kan niet genieten van al het voetbal dat hij op televisie ziet, maar voor bepaalde spelers gaat zijn voetbalhart een stukje sneller lopen. In de Eredivisie denkt de analist bijvoorbeeld aan de pijlsnelle en trefzekerer Utrecht-aanvaller Gyrano Kerk.

"Je zit soms naar wedstrijden te kijken en dan denk je: wat zit ik hier te doen? Maar dan ga je kijken naar spelers waar je wél van kunt genieten. Kerk van Utrecht, daar geniet ik van. Wat is die jongen goed, fantastisch! Die jongen speelt iedere week hartstikke goed en is de beste speler van Utrecht", begint Derksen bij Veronica Inside.

"Die wordt steeds beter, hè?", valt presentator Wilfred Genee hem bij. "Wat is die snel ook! Hij is sneller met de bal dan de gozer die achter hem aan zit. Dat is écht knap hoor." Kerk is dit seizoen in vier officiële duels (Eredivisie en Europa League-kwalificatie) al goed voor twee goals en drie assists.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!