Week van de waarheid voor FC Utrecht: ''Dat wil iedereen meemaken'' KNVB geeft opheldering over coronavirus in Nederland Instanties overleggen vandaag over nieuwe datum FC Utrecht - Ajax FC Utrecht mist Klaiber in uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk Nieuw contract De Keijzer bij FC Utrecht: ''Groot keeperstalent''

Bourebaba tekent bij FC Utrecht: ''Vanuit ons Franse netwerk''

( 0 reacties)
Bourebaba tekent bij FC Utrecht: ''Vanuit ons Franse netwerk''

Zineddine Bourebaba heeft bij FC Utrecht een contract voor twee jaar met een optie voor nog een jaar getekend, zo laat de club uit de Domstad weten via de officiële kanalen. Het Franse talent komt transfervrij over van AS Monaco en gaat spelen bij FC Utrecht O19. 
 
Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam toont zich tevreden. “Vanuit ons Franse netwerk is Zineddine bij ons op de radar gekomen", legt hij uit op de clubsite. "Hij heeft op onze trainers en scouts indruk gemaakt tijdens zijn stages in Utrecht en toonde zich een speler die sterk is aan de bal en een goed gevoel heeft voor het kiezen van de juiste positie in het veld", blikt Zuidam terug. 

“Zineddine is een intelligente speler, die het spel fantastisch leest”, vervolgt hij enthousiast. “Hij beschikt over een goede steekpass en behoudt op het veld het overzicht. We zijn overtuigd van zijn potentie en gaan er alles aan doen hem zo snel mogelijk speelgerechtigd te krijgen", besluit de bestuurder. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!