Van den Brom blij: ''Dan zie je dat het in de groep wel goed zit'' Propper baalt: ''Dan is het zonde dat je deze pot verliest'' FC Utrecht boekt belangrijke uitzege bij Heracles Almelo MATCHDAY | Ramselaar en Bahebeck terug in de basis bij FC Utrecht Kluivert tekent contract bij FC Utrecht tot medio 2022

Van den Brom oogst lof: ''Het spel was vrolijk en attractief''

( 0 reacties)
Van den Brom oogst lof: ''Het spel was vrolijk en attractief''

FC Utrecht won zondagmiddag in de Galgenwaard met 3-1 van PEC Zwolle en daardoor is de club uit de Domstad na twee competitiewedstrijden nog ongeslagen. Verslaggever Tim Reedijk is vol lof over de ploeg van trainer John van den Brom. 

"Het spel was vrolijk en attractief", schrijft hij in het Algemeen Dagblad. "De tandem Sean Klaiber-Gyrano Kerk denderde er keer op keer overheen op de rechterkant. De met Van den Brom van AZ meegekomen Adam Maher toonde zich in vorm als spelverdeler", blikt Reedijk terug. 

"Net als bij de wedstrijd tegen ADO in Den Haag werd Van den Brom toegezongen door het Utrecht-publiek", vervolgt hij. "Zijn enigszins risicovolle maar aanvallende manier van voetballen wordt gewaardeerd. Zeker na een jaar Advocaat, die weliswaar kan terugkijken op een geslaagde tijd in de Domstad met het winnen van de play-offs, maar die lang niet altijd garant stond voor leuk voetbal."

"Nu moet blijken hoe het FC Utrecht van Van den Brom standhoudt tegen een serieuzere tegenstander als Feyenoord volgende week, een club die het voetbalgeluk in tegenstelling tot FC Utrecht nog niet in de eredivisie heeft gevonden, maar juist wel in de Europa League. In theorie kan FC Utrecht de Rotterdammers al na drie speelrondes op liefst zeven punten zetten", besluit Reedijk optimistisch. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›