Jong FC Utrecht niet verder dan gelijkspel in Maastricht MATCHDAY | Vier nieuwe namen in de basis bij Jong FC Utrecht Besloten training FC Utrecht: ''Parkeerplaats vol journalisten'' LAATSTE KANS | Speciale FC Utrecht-kersttrui 'back in stock' Zwaar programma voor FC Utrecht: ''Worden interessante weken''

Stegeman realistisch: ''FC Utrecht is een paar stapjes verder''

( 0 reacties)
Stegeman realistisch: ''FC Utrecht is een paar stapjes verder''

FC Utrecht won zondag in de Galgenwaard met 3-1 van PEC Zwolle en daardoor heeft de ploeg van trainer John Stegeman na twee competitiewedstrijden nog nul punten. De oefenmeester baalde na afloop van de nederlaag. 

"We maken gewoon te veel fouten, waardoor tegenstanders doelpunten kunnen maken”, vertelt hij op de website van de Stentor. "Dat is kwalijk. We moeten beter leren verdedigen met elkaar. Het is een beetje het kip/ei-verhaal, want ook aanvallend moeten we meer doen", aldus Stegeman. 

"We hebben geknokt en gestreden, dat heb ik ook tegen de jongens gezegd", vervolgt hij. "We moeten iets meer gif naar het doel krijgen en dan meer goals maken. Uiteindelijk was het vandaag niet goed genoeg. FC Utrecht is een paar stapjes verder, dat zie je ook aan de uitslag", besluit Stegeman realistisch. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 8 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›