Jong FC Utrecht niet verder dan gelijkspel in Maastricht MATCHDAY | Vier nieuwe namen in de basis bij Jong FC Utrecht Besloten training FC Utrecht: ''Parkeerplaats vol journalisten'' LAATSTE KANS | Speciale FC Utrecht-kersttrui 'back in stock' Zwaar programma voor FC Utrecht: ''Worden interessante weken''

Kerk in topvorm: ''Voor andere landen wordt hij wel heel duur''

( 0 reacties)
Kerk in topvorm: ''Voor andere landen wordt hij wel heel duur''

FC Utrecht won zondag in eigen huis met 3-1 van PEC Zwolle en Gyrano Kerk was opnieuw één van de uitblinkers bij de club uit de Domstad. Trainer John van den Brom is vol lof over de vleugelaanvaller, die 'buitenlandse interesse' geniet. 

"Hij is goed bezig om zijn transferwaarde dusdanig te verhogen", vertelt de oefenmeester op de website van Voetbal International. "Gyrano is in bloedvorm. Met zijn kracht en snelheid en in combinatie met Sean (Klaiber) aan de rechterkant. Dat wordt overal geroemd, ik zie het ook terug in de media. Ik begrijp dat ze zelfs samen interviews geven. Het is aan ons om dat zo te houden", lacht Van den Brom.

FC Utrecht is niet van plan om Kerk voor het verstrijken van de transferdeadline (2 september) nog te laten gaan. "De noodzaak is er niet voor de club om spelers van de hand te doen", vervolgt hij. "Maar je weet het natuurlijk nooit... Gelukkig is Engeland dicht, daar kan hij sowieso niet naartoe. En voor andere landen wordt hij wel heel duur denk ik", besluit Van den Brom. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 8 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›