Jong FC Utrecht niet verder dan gelijkspel in Maastricht MATCHDAY | Vier nieuwe namen in de basis bij Jong FC Utrecht Besloten training FC Utrecht: ''Parkeerplaats vol journalisten'' LAATSTE KANS | Speciale FC Utrecht-kersttrui 'back in stock' Zwaar programma voor FC Utrecht: ''Worden interessante weken''

''We moeten niet gaan doen alsof het een belangrijke wedstrijd is''

( 0 reacties)
''We moeten niet gaan doen alsof het een belangrijke wedstrijd is''

FC Utrecht-aanvoerder Willem Janssen geniet van het nieuwe seizoen van de Domstedelingen. De verdediger hoopt hoge ogen te kunnen gooien in de Eredivisie en weet dat een goed begin het halve werk is.

"Het is lekker om goed te beginnen. Het is ook leuk om direct er bovenin bij te staan, maar we moeten nog niet gaan doen alsof het het een belangrijke wedstrijd is. Elke wedstrijd is belangrijk en we moeten gaan groeien dit seizoen. We moeten en kunnen nog veel beter. En we moeten over een langere periode punten gaan halen", zegt Janssen tegenover FC Utrecht TV.

De aanvoerder heeft zich goed voorbereid op de tegenstander van zondag. "Ze hebben een nieuwe trainer, een paar nieuwe spelers en ook wat problemen met de ervaren spelers. Zij spelen altijd hetzelfde spelletje en daar gaan we ons goed op voorbereiden."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 8 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›