Jong FC Utrecht niet verder dan gelijkspel in Maastricht MATCHDAY | Vier nieuwe namen in de basis bij Jong FC Utrecht Besloten training FC Utrecht: ''Parkeerplaats vol journalisten'' LAATSTE KANS | Speciale FC Utrecht-kersttrui 'back in stock' Zwaar programma voor FC Utrecht: ''Worden interessante weken''

Maher: ''Gewoon voor de winst gaan en niets anders''

( 0 reacties)
Maher: ''Gewoon voor de winst gaan en niets anders''

Voor Adam Maher is het een bijzondere wedstrijd tegen PEC Zwolle. In de Galgenwaard wordt afgetrapt voor de tweede speelronde en dat betekent het thuisdebuut van de middenvelder, die overkwam van AZ.

"Het is een mooi moment. Ik heb wel in de Galgenwaard gespeeld in de Europa League, maar nu gaat het om het echie in de Eredivisie. Ik wil me laten zien en het is een mooie wedstrijd, daarom moeten we voor de drie punten gaan", begint Maher in gesprek met FC Utrecht TV.

Maher erkent dat zijn ploeg weet wat ze wel en niet goed kunnen. "We weten wat onze kwaliteiten zijn. We hebben de supporters achter ons en genoeg kwaliteit. We moeten gewoon voor de winst gaan en niets anders."

"Het is een voetballende ploeg, maar we hebben er nog niet echt over gesproken. We moeten gewoon van onze eigen kracht uitgaan, dan komt het goed", zegt de 26-jarige middenvelder, die eerder uit kwam voor PSV, FC Twente en AZ.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 8 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›