Jong FC Utrecht niet verder dan gelijkspel in Maastricht MATCHDAY | Vier nieuwe namen in de basis bij Jong FC Utrecht Besloten training FC Utrecht: ''Parkeerplaats vol journalisten'' LAATSTE KANS | Speciale FC Utrecht-kersttrui 'back in stock' Zwaar programma voor FC Utrecht: ''Worden interessante weken''

Klaiber eerlijk: ''Wie had dat verwacht, na die uitschakeling''

( 0 reacties)
Klaiber eerlijk: ''Wie had dat verwacht, na die uitschakeling''

FC Utrecht won uiteindelijk met ruime cijfers van ADO Den Haag, maar zo zag het er niet naar uit. De ploeg kwam op een 2-0 achterstand in Den Haag, maar wist het om te buigen. Bij Sean Klaiber gingen zijn gedachten direct naar vorig jaar.

"Ik dacht direct aan vorig jaar tegen ADO. Het spel was niet best, maar dan krijg zo simpel die goals tegen. Onze keeper kon er niks aan doen, maar hoe wij ons hebben teruggevochten, ook na die uitschakeling, hebben we het gewoon heel goed gedaan. Respect daarvoor", zegt Klaiber in gesprek met FC Utrecht TV.

Het duurde niet lang voordat FC Utrecht weer gelijk stond. "We hadden ze, eigenlijk kwam de rust te vroeg. Ze waren kapot en wij waren heel erg fit. Wij vlogen er direct over heen in de tweede helft, dat moet ook tegen zulke tegenstanders. Wij lieten de bal goed gaan en speelden ze stuk", vervolgt Klaiber, die baalt dat ze zijn uitgeschakeld in de Europa League. "Dat is echt heel zonde. We hadden daarom ook echt iets positiefs nodig. Iedereen was helemaal kapot, maar er werd wel muziek gemaakt."

Onder John van den Brom moet Klaiber wel wennen. "Eerder was de hele rechterkant van mij, maar nu moet je de hele tijd met Gyrano (Kerk, red.) afstemmen. Dat gaat nu wel heel goed, maar het is mijn taak om hem te voeden. Ik moet zelf mijn momenten pakken en daaruit proberen te scoren en assists te geven."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 8 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›