Jong FC Utrecht niet verder dan gelijkspel in Maastricht MATCHDAY | Vier nieuwe namen in de basis bij Jong FC Utrecht Besloten training FC Utrecht: ''Parkeerplaats vol journalisten'' LAATSTE KANS | Speciale FC Utrecht-kersttrui 'back in stock' Zwaar programma voor FC Utrecht: ''Worden interessante weken''

''Van Seumeren wil eigenlijk nog wel een volgende sprong maken''

( 0 reacties)
''Van Seumeren wil eigenlijk nog wel een volgende sprong maken''

Frans van Seumeren investeerde de afgelopen jaren zo'n veertig miljoen euro in FC Utrecht. Met name de afgelopen seizoenen plukt de club uit de Domstad daar haar vruchten van. Dat vertaalt zich ook in de begroting, die dit seizoen ongeveer twintig miljoen euro is.

"Dat moet in principe goed zijn voor de zesde plaats", zegt Tom Knipping bij Voetbal International. "Maar Van Seumeren wil niet dat het nu stopt. Hij heeft gezegd: ik wil eigenlijk nog wel een volgende sprong maken."

Van Seumeren zal dan wel weer moeten investeren in de club, weet Knipping. "Daar gaat z'n geld weer, want dan moet je toch naar het niveau van Vitesse en AZ toe. Dan zou er zes tot zeven miljoen per jaar bij moeten. Dat kan FC Utrecht niet zelf genereren", aldus de journalist.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 8 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›