OFFICIEEL | FC Utrecht laat jeugdspeler profcontract tekenen CIJFERS | Ondanks overwinning, veel onvoldoendes bij FC Utrecht VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht wint met pijn en moeite van FC Twente ''Je wil voor zo'n publiek als dit scoren, dat is een geweldig gevoel'' MATCHDAY | FC Utrecht begint met Ramselaar en Van der Maarel

'Jensen praat morgen met FC Utrecht, tweetal mogelijk nog weg

( 0 reacties)
'Jensen praat morgen met FC Utrecht, tweetal mogelijk nog weg

David Jensen heeft vandaag de training bij FC Utrecht weer hervat, zo weet De Utrechtse Internet Courant te melden. Volgens 'ingewijden' heeft de doelman woensdag een gesprek met de club over zijn huidige situatie.

Trainer John van den Brom gaf in de eerste competitiewedstrijd tegen ADO Den Haag de voorkeur aan Maarten Paes en daardoor kreeg Jensen even vrijaf. DUIC laat overigens weten dat Michel Vorm niet in beeld is als mogelijke opvolger van Jensen. 

Overigens gaan Urby Emanuelson en Giovanni Troupée mogelijk nog vertrekken bij FC Utrecht. De twee spelers, die onder Van den Brom vooralsnog buiten de boot vallen, zouden hebben aangegeven dat ze graag een transfer willen maken om meer aan spelen toe te komen. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›