Jong FC Utrecht niet verder dan gelijkspel in Maastricht MATCHDAY | Vier nieuwe namen in de basis bij Jong FC Utrecht Besloten training FC Utrecht: ''Parkeerplaats vol journalisten'' LAATSTE KANS | Speciale FC Utrecht-kersttrui 'back in stock' Zwaar programma voor FC Utrecht: ''Worden interessante weken''

''Met name FC Utrecht en AZ acht ik sterker dan Feyenoord''

( 0 reacties)
''Met name FC Utrecht en AZ acht ik sterker dan Feyenoord''

Feyenoord speelde zondagmiddag in eigen huis met 2-2 gelijk tegen Sparta Rotterdam en Aad de Mos maakt zich zorgen om de ploeg van trainer Jaap Stam. Hij is namelijk niet onder de indruk van de selectie waar de oefenmeester mee moet werken. 

"Ik vraag me serieus af of ze beter kunnen", reageert hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Het is bepaald geen godsgeschenk, de selectie waar Jaap Stam het mee moet doen. Met name achterin is het heel zwak bij Feyenoord", aldus De Mos, die weet dat Feyenoord het in de komende weken opneemt tegen Dinamo Tbilisi, SC Heerenveen, FC Utrecht en AZ. 

"Punten sprokkelen tegen die vier tegenstanders; dat is de remedie", vervolgt hij. "En dat zal verre van makkelijk worden, want met name FC Utrecht en AZ acht ik sterker dan Feyenoord. En Tbilisi gaat natuurlijk gewoon twee keer een volle bus voor de goal parkeren. Toch zul je moeten winnen als Feyenoord. Je kunt als trainer nog zo'n goede visie hebben; als je elftal het af laat weten, verlies je als coach al je geloofwaardigheid", besluit De Mos. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 8 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›