Jong FC Utrecht niet verder dan gelijkspel in Maastricht MATCHDAY | Vier nieuwe namen in de basis bij Jong FC Utrecht Besloten training FC Utrecht: ''Parkeerplaats vol journalisten'' LAATSTE KANS | Speciale FC Utrecht-kersttrui 'back in stock' Zwaar programma voor FC Utrecht: ''Worden interessante weken''

Kerk erkent: ''We waren een paar dagen down door de situatie''

( 0 reacties)
Kerk erkent: ''We waren een paar dagen down door de situatie''

FC Utrecht won zondagmiddag met 2-4 op bezoek bij ADO Den Haag en daardoor heeft de club uit de Domstad revanche genomen na de vroege uitschakeling in de Europa League. Gyrano Kerk baalt echter nog altijd van de onnodige nederlaag tegen Zrinjski Mostar. 

"Het was wel echt aan de groep te merken dat we een paar dagen down waren door de situatie", vertelt de snelle aanvaller, die dan ook blij was met de zege tegen de ploeg van trainer Fons Groenendijk. "We hadden dit als team echt nodig", blikt hij terug in gesprek met het Algemeen Dagblad.

"We weten allemaal wat er donderdag is gebeurd; dan kun je je hoofd laten hangen of gewoon doorgaan", aldus Kerk. "Dit was de beste reactie. We hebben een sterke, speciale selectie. Bij 2-0 dacht iedereen hier: oh, we hebben ze. Dat draaien we toch maar even om naar 2-4. Geweldig hoe we dat gedaan hebben."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 8 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›