Janssen trekt boetekleed aan: ''Dat reken ik mezelf zwaar aan''

1
Janssen trekt boetekleed aan: ''Dat reken ik mezelf zwaar aan''

FC Utrecht verloor donderdagavond in Bosnië-Herzegovina met 2-1 van Zrinjski Mostar en daardoor is de club uit de Domstad uitgeschakeld in de Europa League. Willem Janssen baalde na afloop vooral van de tweede tegentreffer. 

"Dat reken ik mezelf zwaar aan", erkent hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ongelooflijk. Die bal komt voor, ik wil de bal wegwerken en die komt op een of andere manier op mijn scheenbeen. Eerlijk gezegd zag ik hem er al in gaan", blikt Janssen terug.

"Gelukkig komt de bal dan nog op de lat", vervolgt hij. "Maar ja, Dave (David Jensen, red.) doet er daarna nog alles aan, maar die is ook verbijsterd en verbaasd dat de bal er niet in gaat waardoor hij de bal niet meer onder controle krijgt. Dit mag me niet gebeuren", beseft Janssen. 

"Ik kan het nog steeds niet bevatten”, reageert hij na afloop van de nederlaag. "Je doet veel dingen goed, veel situaties lossen we goed op en eigenlijk kregen zij maar één echte kans. Als je in de tweede helft doorvoetbalt zoals in de eerste helft win je deze wedstrijd gewoon", besluit Janssen. 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 4 Aug 2019 om 11:33
    Beoordeel mijn jonge ezel - https://fuck.it/sex-nl