Derksen lacht: ''Die Zoet neemt niet echt sportief revanche op PSV hé'' VIDEO | Schitterend! Janssen verrast zieke Wessel in ziekenhuis VIDEO | Samenvatting: Jong FC Utrecht wint ook van FC Volendam OFFICIEEL | FC Utrecht laat jeugdspeler profcontract tekenen CIJFERS | Ondanks overwinning, veel onvoldoendes bij FC Utrecht

Zuidam blij met miljoenen van Haller: ''Uitermate tevreden''

( 0 reacties)
Zuidam blij met miljoenen van Haller: ''Uitermate tevreden''

FC Utrecht is dolgelukkig met de transfer van Sébastien Haller naar West Ham United. De Franse spits, die furore maakte in de Domstad, vertrekt voor en nabij de 50 miljoen euro van Eintracht Frankfurt naar de Premier League. 

"Het is geweldig dat een speler via Utrecht zo'n transfer maakt. Eerst naar Eintracht Frankfurt en vanuit daar naar de Premier League. Allereerst felicitaties vanuit FC Utrecht naar hem en zijn management", laat Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam weten in gesprek met RTV Utrecht. "Ik kan niet op de inhoud van de deal ingaan, maar we zijn er wel uitermate tevreden mee." FC Utrecht bedong bij de verkoop van Haller een doorverkooppercentage.

"Toen we hem binnenhaalden hadden we de overtuiging dat hij een jongen was met specifieke kwaliteiten . Hij is beresterk, atletisch vermogen en kan een doelpunt maken. Dat heeft hij bewezen en toen hij de stap naar de Bundesliga maakte, hadden we wel de overtuiging dat het niet zijn eindstation was en dat hij nog een stap zou maken", vervolgt Zuidam.

Bij FC Utrecht is men trots op de transfer van Haller. "Het is bewonderenswaardig. Hij is niet voor het geld gegaan en heeft dat niet een rol heeft laten spelen in zijn keuzes. Hij ging voor het sportieve plan. Dan is het mooi dat dat nu beloond wordt met een geweldige transfer naar de Premier League", luidt het besluit van Zuidam.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›