Van den Brom content: ''Dat geeft mij een heel goed gevoel'' Ramselaar gooit 'beetje frustratie' eruit: ''Herken mezelf er niet in'' FC Utrecht wint in Groningen door laat doelpunt Ramselaar MATCHDAY | Cerny krijgt kans in de basis tegen FC Groningen Jong FC Utrecht niet verder dan gelijkspel in Maastricht

OFFICIEEL | Haller naar West Ham United: miljoenen voor FC Utrecht

( 0 reacties)
OFFICIEEL | Haller naar West Ham United: miljoenen voor FC Utrecht

Sébastien Haller is de nieuwe spits van West Ham United. De voormalig spits van FC Utrecht laat Eintracht Frankfurt achter zich en vertrekt naar de Premier League. Dat meldt de Duitse club op haar digitale thuis

"Natuurlijk is het vertrek van een speler van zijn formaat een sportief verlies voor ons. Maar Sébastien is altijd open en eerlijk geweest met zijn ambities", laat technisch directeur Fredi Bobic weten op de clubsite van Eintracht Frankfurt. 

Haller is in zijn nopjes met de transfer naar West Ham United. "Voor mij is het tijd om een nieuw hoofdstuk te openen en mijn ontwikkeling in de Premier League voort te zetten. Natuurlijk blijf ik Eintracht volgen als een fan en gun ik ze het beste", aldus Haller.

Bij FC Utrecht is men maar wat blij met de transfer van Haller, die naar verluidt voor om en nabij de 50 miljoen euro opbrengt voor Eintracht Frankfurt. Hiervan stroomt volgens de geruchten 5 à 6 miljoen euro naar de Domstad.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›