Haller verdringt Mertens van plek één: ''Grootste transfer ooit''

( 0 reacties)
Haller verdringt Mertens van plek één: ''Grootste transfer ooit''

De transfer van Sébastien Haller naar West Ham United is de beste deal in historie FC Utrecht. De Premier League-club betaalt naar verluidt 50 miljoen euro aan Eintracht Frankfurt, waarvan ongeveer 4 miljoen naar de Domstad stroomt.

"Bovenop de 7 miljoen euro die FC Utrecht twee jaar geleden al incasseerde, is de verkoop van Haller, die voor 750.000 euro was aangetrokken, nu de grootste uitgaande transfer in de historie van de club geworden. De transfer van Dries Mertens naar PSV (8,5 miljoen euro) is van de eerste plaats verdrongen", schrijft De Telegraaf

Het is een lucratieve zomer voor FC Utrecht. "Directeur voetbalzaken Jordy Zuidam deed eerder deze window al goede zaken met de verkoop van Nicolas Gavory aan Standard Luik (voor 3,1 miljoen euro). Dat bedrag is gebruikt om het operationele tekort over het afgelopen seizoen af te dekken. De meevaller van de transfer van Haller wordt ingezet om het verwachte operationele tekort over het komende seizoen op te vangen", aldus de ochtendkrant.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 29 september 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›