OFFICIEEL | FC Utrecht laat jeugdspeler profcontract tekenen CIJFERS | Ondanks overwinning, veel onvoldoendes bij FC Utrecht VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht wint met pijn en moeite van FC Twente ''Je wil voor zo'n publiek als dit scoren, dat is een geweldig gevoel'' MATCHDAY | FC Utrecht begint met Ramselaar en Van der Maarel

St Jago: ''Supermooi om dit af te sluiten met de supporters''

( 0 reacties)
St Jago: ''Supermooi om dit af te sluiten met de supporters''

Tommy St Jago heeft een goed gevoel overgehouden aan de Interwetten Cup. FC Utrecht wist het toernooi te winnen en de talentvolle verdediger was blij met de kans die hij heeft gekregen van trainer John van den Brom. 

"Het is supermooi om dit af te sluiten met de supporters die er waren", vertelt hij voor de camera van de Utrechtse Internet Courant. "Voor mijn gevoel heb ik echt mijn uiterste best gedaan en alles gegeven, maar de trainer gaf wel een compliment over de wedstrijd en de andere wedstrijd die ik heb gespeeld."

"Dus ik denk dat het wel goed zit. Ik denk dat het goed is voor mij om me gelijk te bewijzen en ik moet gelijk meegaan in de groep. Zodat ze denken: he, die Tommy blijft erbij", besluit St Jago tevreden. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›