Week van de waarheid voor FC Utrecht: ''Dat wil iedereen meemaken'' KNVB geeft opheldering over coronavirus in Nederland Instanties overleggen vandaag over nieuwe datum FC Utrecht - Ajax FC Utrecht mist Klaiber in uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk Nieuw contract De Keijzer bij FC Utrecht: ''Groot keeperstalent''

De Keijzer: ''Het was nog mooier als ik er eentje had gepakt''

( 0 reacties)
De Keijzer: ''Het was nog mooier als ik er eentje had gepakt''

Fabian de Keijzer heeft zondagmiddag zijn officieuze debuut gemaakt in de hoofdmacht van FC Utrecht. De 19-jarige doelman begon in en tegen Meppen in de basis én wist tevens de nul te houden. In de strafschoppenserie moest hij echter wel vier keer vissen. 

"Het was nog mooier als ik er ook eentje had gepakt", blikt hij terug in het Algemeen Dagblad. Trainer John van den Brom was na afloop tevreden over het optreden van de jonge sluitpost. "Prachtig toch? Jonge jongens krijgen de kans en er heeft er met Fabian nog eentje zijn debuut kunnen maken", reageert hij.

"De jongens stapten weer een stuk fitter de bus in", vervolgt de oefenmeester. "Na een vrije dag gaan we dinsdag weer verder met de voorbereiding. Het komt steeds dichterbij. Nog slechts anderhalve week, maar het stemt tevreden wat ik zie", besluit Van den Brom na de strijd om de Interwetten Cup. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!