Derksen lacht: ''Die Zoet neemt niet echt sportief revanche op PSV hé'' VIDEO | Schitterend! Janssen verrast zieke Wessel in ziekenhuis VIDEO | Samenvatting: Jong FC Utrecht wint ook van FC Volendam OFFICIEEL | FC Utrecht laat jeugdspeler profcontract tekenen CIJFERS | Ondanks overwinning, veel onvoldoendes bij FC Utrecht

Van den Brom klaar voor 'interessante periode': ''Het moment komt dichterbij''

( 0 reacties)
Van den Brom klaar voor 'interessante periode': ''Het moment komt dichterbij''

FC Utrecht staat voor een 'interessante periode', zo stelt trainer John van den Brom. De nieuwbakken trainer staat voor zijn Europees debuut met FC Utrecht. 

"Zo na de derde of vierde week voorbereiding breekt een interessante periode aan, omdat je ergens naartoe aan het werken bent", vertelt Van den Brom bij FC Utrecht TV. "Het moment van de Europa League, een serieuze wedstrijd, komt dichterbij."

"Dus ik zal op een gegeven moment keuzes moeten gaan maken in hoe we dat gaan doen. En maak je die keus, dan geef je de jongens daar alle vertrouwen in."

Binnen de spelersgroep van FC Utrecht is veel concurrentie. "Dan is het ook weer zaak, voor mij en de rest van de staf, om de jongens die erbuiten vallen binnenboord te houden. Dat op het moment dat het gevraagd wordt  zij erin kunnen. Je hebt uiteindelijk het hele team nodig om de volgende ronde te bereiken."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›