Dalmau duidelijk: ''FC Utrecht is een club die groeiend is''

( 0 reacties)
Dalmau duidelijk: ''FC Utrecht is een club die groeiend is''

Adrian Dalmau arriveerde vorige week bij FC Utrecht en werd direct goed opgevangen bij het trainingskamp van de Domstedelingen. Als eerste kwam aanvoerder Willem Janssen naar hem toe.

"Hij moest wachten op zijn kamer, toen ik arriveerde. Ik zei direct tegen hem: 'Nu zijn we vrienden'. Vorig jaar vochten we steeds wanneer we met elkaar speelden. Nu zijn we teamgenoten en vechten we samen", begint Dalmau in gesprek met FC Utrecht TV. "Ik weet niet of hij liever teamgenoot van mij is dan tegenstander, maar ik denk het wel haha. Ik hou van vechten met verdedigers. Het is beter voor hem."

De aanvaller scoorde tegen FC Utrecht met het hoofd, terwijl hij niet de grootste is. "Ik ben misschien niet de langste, maar heb wel de intuïtie om goed te handelen in het zestienmetergebied. Meestal sta ik al voor de goal en kan ik goed koppen. Je moet slim zijn en je specialiteiten goed gebruiken."

"Ik had diverse mogelijkheden om te vertrekken, maar FC Utrecht kwam op het juiste moment. Er waren wellicht grotere aanbiedingen, maar FC Utrecht is een club die groeiende is. De club heeft ambitie en dat is wat ik zoek", vervolgt Dalmau, die een duidelijk doel voor ogen heeft. "Ik wil groeien als speler en wil het team helpen door veel doelpunten te maken. Ik ben hier om doelen te bereiken. Hopelijk halen we de groepsfase van de Europa League."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 19 oktober 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›