Van den Brom blij: ''Dan zie je dat het in de groep wel goed zit'' Propper baalt: ''Dan is het zonde dat je deze pot verliest'' FC Utrecht boekt belangrijke uitzege bij Heracles Almelo MATCHDAY | Ramselaar en Bahebeck terug in de basis bij FC Utrecht Kluivert tekent contract bij FC Utrecht tot medio 2022

Van den Brom legt de lat nog hoger: ''Ik wil altijd meer''

( 0 reacties)
Van den Brom legt de lat nog hoger: ''Ik wil altijd meer''

FC Utrecht heeft zich in de zomer bijzonder slagvaardig getoond op de transfermarkt en daardoor heeft John van den Brom dit seizoen een uitstekende selectie tot zijn beschikking. De oefenmeester, die bij AZ erg succesvol was, legt de lat hoog. 

"De ambitie van de club is bij de eerste zes eindigen en Europees voetbal spelen, maar ik wil altijd meer", legt hij uit in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik kijk eerst wat we in huis hebben en ga daar vol mee aan de bak", aldus Van den Brom, die waarschijnlijk met drie aanvallers wil gaan spelen.

Ook de kersverse aanwinst Adrian Dalmau, die waarschijnlijk in de punt van de aanval komt te staan, is ambitieus. "Alles is nu zoals ik het wil", reageert de Spaanse centrumspits. "Het aanvallende voetbal met goede middenvelders, is erg goed voor mij. Als ik hier meer kansen krijg, dan maak ik er ook meer. Hoeveel? Meer dan 19. Waarom niet? Ik heb ook ambities", besluit Dalmau vastberaden. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›