Van den Brom blij: ''Dan zie je dat het in de groep wel goed zit'' Propper baalt: ''Dan is het zonde dat je deze pot verliest'' FC Utrecht boekt belangrijke uitzege bij Heracles Almelo MATCHDAY | Ramselaar en Bahebeck terug in de basis bij FC Utrecht Kluivert tekent contract bij FC Utrecht tot medio 2022

Zuidam: ''Alles wat nu nog vertrekt, gaat tegen de hoofdprijs''

( 0 reacties)
Zuidam: ''Alles wat nu nog vertrekt, gaat tegen de hoofdprijs''

FC Utrecht heeft zich deze zomer al bijzonder slagvaardig getoond op de transfermarkt. De 39-jarige Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam heeft een goed overgehouden aan de in- en uitgaande transfers. 

"Ik ben tevreden", laat hij weten tegenover de NOS. Zuidam is dan ook niet van plan om sterkhouders voor een appel en een ei te laten gaan. "Alles wat nu nog vertrekt, gaat tegen de hoofdprijs. Op dit moment speelt er overigens niets concreet", aldus Zuidam. 

"De insteek is om deze ploeg bij elkaar te houden. Van mij mag het wel een beetje klaar zijn nu", vervolgt de bestuurder, die 'zo ver mogelijk wil komen' in Europa en ook bovenin het linkerrijtje wil eindigen. "We willen vooral stabiel blijven. Binnen de topzes willen wij de uitdager zijn."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›