KNVB gaat in op verzoek FC Utrecht en verplaatst ADO Den Haag-uit

( 0 reacties)
KNVB gaat in op verzoek FC Utrecht en verplaatst ADO Den Haag-uit

De KNVB heeft het aanvangstijdstip van de wedstrijd tussen ADO Den Haag en FC Utrecht gewijzigd, zo laat de voetbalbond weten via de officiële kanalen. Er wordt niet om 14:30 uur afgetrapt, maar pas om 16:45 uur. 

"De Eredivisiewedstrijd AZ – Fortuna Sittard op zondag 4 augustus wordt verplaatst van 16.45 uur naar 20.00 uur", begint men in een verklaring. "Het is voor het eerst dat een Eredivisieduel op zondag op dat tijdstip wordt afgewerkt. Clubs die Europees voetbal spelen, hebben de mogelijkheid hun wedstrijd naar zondagavond 20.00 uur te verplaatsen als ze bijvoorbeeld de donderdag daarvoor een Europese uitwedstrijd hebben gehad", legt de KNVB uit. 

"AZ speelt donderdag 1 augustus uit bij het Zweedse BK Häcken in de voorronde van de Europa League en heeft verzocht of het de competitiewedstrijd tegen Fortuna Sittard op zondagavond 20.00 uur mag spelen", vervolgt de voetbalbond. "FC Utrecht speelt donderdag 1 augustus ook een Europa Leagueduel (tegenstander nog niet bekend) en heeft verzocht de competitiewedstrijd tegen ADO Den Haag naar 16.45 uur te verplaatsen", besluit de KNVB. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 19 oktober 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›