Klaiber reageert op uitlatingen Troupée: ''Wat moet ik ermee?'' Week van de waarheid voor FC Utrecht: ''Dat wil iedereen meemaken'' KNVB geeft opheldering over coronavirus in Nederland Instanties overleggen vandaag over nieuwe datum FC Utrecht - Ajax FC Utrecht mist Klaiber in uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk

''Zij zullen ook hebben geweten dat wij Dalmau al langer volgden''

( 0 reacties)
''Zij zullen ook hebben geweten dat wij Dalmau al langer volgden''

Cyriel Dessers werd maandag door FC Utrecht verkocht aan Heracles Almelo en een dag later bewandelde Adrian Dalmau de omgekeerde weg. Jordy Zuidam, technisch manager van de club uit de Domstad, is blij dat beide clubs een akkoord hebben bereikt. 

"Het heeft geresulteerd in een transfer waar beide partijen tevreden mee zijn", blikt hij terug in gesprek met de Tubantia. "Ik wist van de belangstelling van Heracles voor Dessers, zij zullen ook hebben geweten dat wij Dalmau al langer volgden", legt Zuidam uit.

"De zaakwaarnemers van Adrian kwamen uit Spanje over, dat duurde even", vervolgt de bestuurder, die geen twijfels heeft over de fysieke gesteldheid van Dalmau. "Hij heeft de keuring gehad en de dokter was erg tevreden over zijn conditie. Laat ik het even afkloppen, maar hij heeft geen blessureverleden. Fysiek is hij altijd perfect geweest", besluit Zuidam. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!